Translate

2014. április 12., szombat

Sütőstúdiós kóstoló kukucskál a sütőből

Egy kis képi ízelítő a holnapi sütőstúdiós kóstoló előkészületeiből:


Várunk szeretettel holnap!!

2014. április 3., csütörtök

Sütőstúdióra készülve, találtam néhány érdekességet


Sütemény díszítő színes, folyékony cukorkák, melyhez formázó szettet is csomagolnak:


Torta díszítő cukorkák:



 Csillámos tortadíszítő cukorka:
  Süthető tortadíszítő festék:
  Húsvéti muffinpapír+ nyuszis díszítő papírral:
 A jól ismert cukormáz, marcipános ízesítésű, puncsos ízesítésű:

 Almachips:


 Kókusztej sűrítmény, sütéshez, főzéshez, a 2 dl sűrítményből 6 dl készül el:
 

  Kandírozott narancshéj étcsokoládé bundában, 150 g 25 darabnak felel meg.



 

Kicsit ismeretlen, de annál izgalmasabb fűszerek, melyeket használhatunk:






És még néhány szósz, mely feldobhatja a sültkrumplit, zöldségfasírtot:





Mindezeket a sütőstúdióban is kipróbáljuk!!!
Várunk szeretettel!

2014. április 2., szerda

Kenyérre valók, szendvicskrémek, ízesítők III.



Folytassuk a normál üzletekben is megvásárolható kenyérre kenhető krémek, zöldségkrémek, vajkrémek, margarinkrémek összegyűjtését!
Sajnos sokszor tapasztalhatjuk azt egyazon termékkel kapcsolatban, teljesen más tápanyagtartalmak vannak feltüntetve, holott ugyanarról a termékről van szó, például a Szegedi Paprka Rrt. oldalán a cukkinipástétom, és zöldségpástétom adatai teljesen el voltak írva (ezt a cégnek jeleztem is e-mailben, azóta szerencsére már kijavították). A 100 gramm termék fehérjetartalma, amit hibásan tüntettek fel 6 g +zsír 52 g+ szénhidrát 100 g, azaz összesen a 100 gramm termék súlya náluk 158 gramm, mely matematikai képtelenség eleve.
Annak ellenére, hogy találkozhatunk elírással, a legtöbb adat megfelelően kerül feltüntetésre, bár érdemes kicsit résen lenni, és akár több helyen is utánanézni az adatoknak!












Ezt a legújabb Sparos Hamburger Szendvicskrémet Kálmán Lili anyukája találta, köszönöm hogy elküldted Andi!!!

Kenyérre valók, szendvicskrémek, ízesítők tápanyagtartalma
Kenyerre-valok-szendvicskremek II.