tag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post2080450523542404147..comments2022-03-30T15:21:11.413+02:00Comments on A PKU-s diéta rejtelmei: Kakaós csiga, kb. 20 dbKiss Erika dietetikushttp://www.blogger.com/profile/03285525239192158869noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-54983853659364234032012-01-07T09:58:06.947+01:002012-01-07T09:58:06.947+01:00Nagyon örülök, hogy sikerült, és szuper a bukta öt...Nagyon örülök, hogy sikerült, és szuper a bukta ötlet is!!!Hát aki profi, az profi!!Kiss Erika dietetikushttps://www.blogger.com/profile/03285525239192158869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-18510949050089222332012-01-06T19:50:25.525+01:002012-01-06T19:50:25.525+01:00Erika!Megsütöttük mi is a csigákat, és még egy kis...Erika!Megsütöttük mi is a csigákat, és még egy kis lekváros buktát is készítettünk a tésztából, isteni finom lett! Annyit változtattam a recepteden, hogy a kakaót margarinnal kevertem ki, és azzal kentem meg a tésztát. És még harmadnap (!) is puha volt! Köszönet érte! A többieknek pedig üzenem, hogy ne adják fel, fog ez menni! :-)Timothihttps://www.blogger.com/profile/18403403374833366888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-17683551114770455972011-11-15T21:03:50.363+01:002011-11-15T21:03:50.363+01:00Ha szeretnéd Szegeden november 26-án elkészíthetjü...Ha szeretnéd Szegeden november 26-án elkészíthetjük együtt, és akkor látni fogod a titkokat :-),mint például alacsony hőfok, kelesztés, stb.Kiss Erika dietetikushttps://www.blogger.com/profile/03285525239192158869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-56648674335654154132011-11-15T12:08:15.365+01:002011-11-15T12:08:15.365+01:00Megsütöttem a kakaós csigát,de kemény lett,mint a ...Megsütöttem a kakaós csigát,de kemény lett,mint a kő.pedig kenegettem sütés közben :(Zanáné Lőrincz Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/03329163516585501997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-47070113151353109622011-11-13T20:14:39.523+01:002011-11-13T20:14:39.523+01:00A frissből fél kilo liszthez 1/2 kockát. Bármelyik...A frissből fél kilo liszthez 1/2 kockát. Bármelyiket lehet használni, de sajnos az élesztő fehérjetartalma igen magas!! A szárítottban azért van relatíve több, mert a víztartalma minimális, így "bekoncentrálódik". A lényeg, hogy be kell kalkulálni sajna!Kiss Erika dietetikushttps://www.blogger.com/profile/03285525239192158869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4441949323202155062.post-53652013333187768042011-11-13T18:38:16.128+01:002011-11-13T18:38:16.128+01:00Nagyon jól néz ki!
Ha friss élesztőt használok akk...Nagyon jól néz ki!<br />Ha friss élesztőt használok akkor kb mennyit tegyek belőle? A szárított élesztőnek kevesebb a fehérjetartalma?<br />Feltűnt,hogy minden receptben inkább szárított élesztő van.Zanáné Lőrincz Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/03329163516585501997noreply@blogger.com