Translate

2014. április 1., kedd

Két hét és elkezdődnek a tavaszi sütőstúdiók!!!Fehérjeszegény alapanyagokkal készítünk csodákat :-)


Meghívó minden kedves diétázó Családnak!

Szeretettel várjuk elsősorban a kedves Anyukákat, Apukákat, Gyerekeket, Nagyszülőket, aki szeretne részt venni egy kellemes délelőttön!


Idén tavasszal, 3 alkalommal rendezünk Loprofin fehérje- és fenilalaninszegény kenyérporból és termékekből sütőtanfolyamot, melyen elsajátíthatják a kenyérsütés, süteménykészítés fortélyait, főtt és sült ételek elkészítését, valamint a legújabb ételrecepteket.

Az időpontok:

2014. április 13. VASÁRNAP 3/4 10, korcsoport: 0-6 évesek és hozzátartozóik

április 26. SZOMBAT 3/4 10, korcsoport: 7-14 évesek és hozzátartozóik

május 31. 3/4 10 SZOMBAT, korcsoport: 14- év felettiek és hozzátartozóik.

A programokon elsőbbséget élveznek a korcsoportba tartozók, ugyanakkor ha van szabad hely jöhetnek mások is!

Kérjük Önöket/
Titeket, hogy a kiválasztott időpontot legyenek kedvesek FELTÉTLENÜL visszaküldeni írásban vagy e-mailben a kisserikadietetikus@gmail.com vagy pkurendezveny@gmail.com címen, vagy telefonon jelezni számunkra (0620-825-8299, vagy a 0620-825-8284-es számokon), mikor és hányan szeretnének jönni, mivel az első 50 résztvevőt tudjuk csak fogadni!!!

Minden alkalommal délelőtt 10 órakor kezdődnek a foglalkozások, de kérjük Önöket, 3/4 10-re érjenek Budapesten a Semmelweis Egyetem Eurest éttermébe, a VIII. kerület Balassa utca 6-ba.

Megközelítés:
• a Klinikák metrómegállóból feljőve a Szigony utcán kell haladni az első kereszteződésig (gyógyszertár van ott), itt kell jobbra fordulni az Apáthy István utcába. Itt kell egyenesen előre menni, és pont a bejárathoz jutunk, ahonnan megközelíthető az étterem
• az Apáthy István utcában van lehetőség parkolni is a gépkocsikkal.

Semmi mást nem kell magukkal hozni, csupán egy kötényt, hogy védje a ruhájukat, és egy tollat!

Újdonságok:
• A helyszínen lehetőség nyílik regisztrálni a PKU Egyesületbe, ha eddig nem tetted volna meg, a Csodabogár klubba Csodabogár oldal

• Valamint akár meg is lehet a helyszínen rendelni a Loprofin termékeket, és a stúdió után postán kiküldik (a postaköltség ebben az esetben nem terheli a diétázót).A mihamarabbi viszontlátás reményében, üdvözlettel:

Kiss Erik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése