Translate

2014. május 16., péntek

Nem tudok kelt tésztát készíteni PKU-s módon

Sokszor szegezitek nekem a kérdést, hogy lehet az a közös sütötögetések, sütőstúdiók alkalmával minden szuper módon sikerül, majd ugyanazt a receptet otthon elkészítve, nem ugyanaz lesz a végeredmény. Hogy lehet ez??

Ennek jártunk utána egy lelkes PKU-s ifjú lánnyal. Közösen készítettük a következő recepteket, és érdekes módon minden nagyon jól sikerült!! :-)

Zöldséges csiga




Baguett




Zsemle






Kenyér, egy új kenyérporból




A részletek hamarosan érkeznek!












2014. április 12., szombat

Sütőstúdiós kóstoló kukucskál a sütőből

Egy kis képi ízelítő a holnapi sütőstúdiós kóstoló előkészületeiből:


Várunk szeretettel holnap!!

2014. április 3., csütörtök

Sütőstúdióra készülve, találtam néhány érdekességet


Sütemény díszítő színes, folyékony cukorkák, melyhez formázó szettet is csomagolnak:


Torta díszítő cukorkák:



 Csillámos tortadíszítő cukorka:
  Süthető tortadíszítő festék:
  Húsvéti muffinpapír+ nyuszis díszítő papírral:
 A jól ismert cukormáz, marcipános ízesítésű, puncsos ízesítésű:

 Almachips:


 Kókusztej sűrítmény, sütéshez, főzéshez, a 2 dl sűrítményből 6 dl készül el:
 

  Kandírozott narancshéj étcsokoládé bundában, 150 g 25 darabnak felel meg.



 

Kicsit ismeretlen, de annál izgalmasabb fűszerek, melyeket használhatunk:






És még néhány szósz, mely feldobhatja a sültkrumplit, zöldségfasírtot:





Mindezeket a sütőstúdióban is kipróbáljuk!!!
Várunk szeretettel!