Translate

2014. október 7., kedd

Sütőstúdió 2014. október-november.

Az őszi sütőstúdiókra készülve, néhány új, normál élelmiszer fotóját, és tápanyagtartalmát tekintsük át, melyek kalkulálva beilleszthetők a fehérjeszegény diétába!
Sütemény dekorációs kellékek:



1 darab fehérjetartalma < 0,1 g.



1 darab fehérjetartalma < 0,1 g.





 1 darab fehérjetartalma  0,7 g.



1 adag, ami 5 g fehérjetartalma < 0,1 g. Ne ijedjünk meg azért, mert édesítőszerrel készült, mivel E951-et, azaz aszpartamot, vagy nutrasweetet nem tartalmaz. 


Kisméretű csokoládék:


 1 darab fehérjetartalma  1,4 g.



1 darab fehérjetartalma 1,4 g.



1 darab fehérjetartalma 0,3 g.


100 g fehérjetartalma 1,1 g.


1 darab fehérjetartalma 0,3 g.





1 darab fehérjetartalma 0,8 g.


Miket fogunk elkészíteni???
Almás-olívaolajas kenyeret



Avokádókrémet

Aranygaluskát



Spenótos kalácsot

Sütőtökös muffint
Édesburgonya gombócot, vanília sodóval


Kápia paprikás-aszalt paradicsomos tésztát

Meggyes buktát


Cukkini palacsintát


Ostyát gofrisütőben


és még rengeteg finomságot!


Szombaton találkozunk!!! Szép estét Mindenkinek: Kiss Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése