Translate

2015. július 18., szombat

Több mint 100.000 alkalommal olvastátok a blogot! El sem hiszem!!!Amikor elkezdtem blogot írni, 2011. novemberben, elsődleges célom az volt, legyen egy internetes könnyen elérhető felület, ahol a fehérjeszegény diétát tartók bármikor elérhetik a recepteket, fontosabb információkat, és úgy tűnik valóban érdemes volt elkezdeni.

Kicsit nehezen szoktam meg, sőt még most is előfordul, hogy elégedetlenkedem, alig kapok visszajelzést. Nagyon kevesen írnak hozzászólást, amikor megosztok egy-egy bejegyzést, páran lájkolnak, néhányan megosztják főleg fb-n a bejegyzést, de azonnali visszajelzés alig jön. Persze később, akár személyes találkozáskor, levelezéskor megemlítik ezt vagy azt már hányszor készítették el, és mennyire bevált, vagy milyen ötleteket merítettek. Az én szemszögemből segítség volna ha jeleznétek, miről olvasnátok, mi érdekelne benneteket, főleg receptek, szakmai anyagok, élelmiszerek beszerzésről több információ, vagy a tápszerek alkalmazhatóságáról több infó, legújabb kutatási eredmények, stb.

Bár annak ellenére, ha azonnali visszajelzés vagy tömeges lájkok nem érkeznek, az olvasottság statisztikája magáért beszél, hisz a 100.000-es bejegyzés elérés a következőképpen alakul (az első 10 helyezettet mutatja az automatikus statisztikai elemzés, mely a blogger segítségével érhető el):1.     helyezett
Magyarország
80.913
2.     helyezett
USA
4.252
3.     helyezett
Románia
1.962
4.     helyezett
Oroszország
1.761
5.     helyezett
Egyesült Királyság
1.352
6.     helyezett
Németország
1.019
7.     helyezett
Szerbia
908
8.     helyezett
Szlovákia
876
9.     helyezett
Franciaország
838
10.  helyezett
Ausztria
433

A regisztrált követők száma, melynek feltétele a gmailes postafiók: 78 fő, ugyanakkor a mindenki által használt fb-s a blog oldalának követői 3 hónap alatt elérték a 569 főt:
PKU-s diéta rejtelmei a facebookon

Mivel eddig csak magyar nyelven írtam a bejegyzéseket, egy –két tesztelést kivéve, amikor angolul, spanyolul és szlovákul feltettem anyagot, hihetetlen meglepő 19 ezer alkalommal külföldről tekintették meg. Rögtön mondhatjuk néhány PKU-s család ebben az időszakban külföldön tartózkodott, illetve sok magyar ajkú aki külföldön él a blog hatására keresett fel, és rendszeres olvasóvá vált. Ugyanakkor az ő számuk nem ilyen tetemes, sokan a google fordítóval jutnak az információhoz, mely ismét elgondolkodtató, lehetséges érdemes volna több nyelven készíteni a posztokat.

Egy biztos, a lelkesedésem csak növeli a rengeteg megtisztelő követő, és posztelérő, így az eddigi sebességből igyekszem egy magasabb fokozatba kapcsolni, és új területekre evezve, megújulva még több információt megosztani a Kedves Olvasóval, Veletek!


Kellemes nyarat kívánok, szeretettel: Kiss Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése