Translate

2013. március 18., hétfő

Újult lendülettel folytatom



Az ember hajlamos a mindennapos teendők között elveszni, az idejét szétforgácsolni.
A dolgos hetek alapvetően a napi berendelések körül forognak a Klinikán, egy átlagos napon 4-8 gyerek jön hozzánk a családjával, a szerdai napokat felnőtt rendelések teszik ki, majd utána futás vissza a Gyerekklinikára, és legalább hetente 2-3 új gyerekkel/családdal ismerkedem meg, akikkel lássuk be az első találkozások szinte egy teljes napot igénybe vesznek. Így az e-mailekre, levelekre már csak későn este jut idő, azok közül is a legégetőbbekre, és a legtöbb szombat valamilyen rendezvénnyel telik, mely lehet egyesületi rendezvény, sütőstúdió, tábor, vagy épp konferencia, vagy oktatás.
Január óta a nyári táborral foglalatoskodunk, a tavaszi sütőstúdiókra készülünk, de ezzel párhuzamosan kutatjuk az új diétás és normál élelmiszereket, melyeket a diétába beilleszthetünk, és mindeközben rádöbbentem, mostanában a blogbejegyzések elmaradtak. Pedig annyi örömet jelentett nekem is, ahogy láttam a reakciókat, -a kedves beszámolókat arról, hogy sikerültek a receptek, melyeket a blog alapján készített valaki-, az olvasók lelkesedését. A legutóbbi bejegyzés a karácsonyi sütőstúdiók előtt született, majd jöttek az ünnepek, a januárban kivett tavalyi szabadság, és ismét elindult a szokásos mókuskerék. No, most ezen szeretnék változtatni, és egyelőre célként kitűzni, a kétnaponkénti friss anyagok felhelyezését, a szokásos esti 18 órás időpontban, persze lehet, eleinte sűrűbbek lesznek a bejegyzések a nagy lelkesedés miatt :-).
Recepteket is szeretnék feltenni, de nagyobb hangsúly fordítok az újdonságok megjelenítésére, új termékek kipróbálására, valamint a diétával kapcsolatos fontos információk, praktikák megosztására. Ezt az újak kedvéért is szeretném tenni, valamint amiatt, mert a blog statisztikája szerint, nekem bevallom, döbbenetes módon a világ szinte minden pontjáról rendszeresen olvassák a bejegyzéseim.



Ha csak az elmúlt egy hónapot nézzük, amikor semmilyen új anyagot nem tettem fel, akkor is a 10 leggyakrabban megtekintett ország a következő:

Magyarország
1362
Egyesült Királyság
92
Oroszországi Föderáció
61
Egyesült Államok
40
Szaúd-Arábia
26
Szlovákia
18
Németország
15
Szerbia
15
Románia
12
Ukrajna
9

A blog elindítása óta a top 10 a következő:
Bejegyzés
Oldalmegjelenítés
Magyarország
36526
Egyesült Államok
1254
Egyesült Királyság
586
Románia
567
Oroszországi Föderáció
440
Szlovákia
403
Szerbia
318
Hollandia
294
Németország
265
Franciaország
223

Tehát blogra fel, jöhetnek ismét az óhajok, sóhajok, ha nem kérdeztek J, arról írok, amit én tartok fontosnak!! Szép estét Mindenkinek!
KissEra

2 megjegyzés:

  1. Ejnye, no, Spanyolország sehol, pedig gyakran rádkattintok! Ezek szerint sok helyen van nálunk nagyobb rajongd! :-))))) Nem hittem volna...

    VálaszTörlés
  2. Te titokosban rajongsz :-), de lehetne javítani a statisztikám, sok sok kattintással, megjegyzéssel, ötlettel, javaslattal, kritikával! :-) Besitos :-)

    VálaszTörlés