Hozzávalók:
150
g fehérjeszegény Loprofin vagy damin
kenyérpor
150
g cukor
150
g margarin
10
g Loprofin tojáspótló por
200
ml Loprofin tej, vagy lp drink
fél
csomag sütőpor
50 g mazsola
aszalt
gyümölcsök
fahéj
Elkészítése:
A Loprofin
tojáspótló port a vízzel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint,
cukrot, a sütőport, fahéjat. A Loprofin
tejet és a fehérjeszegény kenyérport fokozatosan adagoljuk hozzá, és kézi
robotgéppel keverjük össze. A megmosott mazsolát, apróra vágott aszalt
gyümölcsöket óvatosan adjuk a tésztához.
Margarinnal kikent és keményítővel megszórt
őzgerincformába öntjük.
A
sütő hőfoka: 175 °C
Sütési
idő: 1 óra
Tápanyagtartalom:
mennyiség
|
phe (mg)
|
fehérje (g)
|
szénhidrát (g)
|
zsír (g)
|
energia (kcal)
|
100
g
|
11
|
0,4
|
56
|
1,6
|
263
|
Ilyet már próbáltam!Nagyon fincsi lett:)Csak mivel mazsolám nem volt itthon ezért olyan kis gabonagolyócskát szórtam bele(loprofin).
VálaszTörlésMajd a frászt hoztad rám a gabonagolyócskákkal, de a Loprofin az nagyon jó!!:
VálaszTörlés